Termeni si Conditii de Utilizare
-www.infodivort.ro-

 

1.       Prin utilizarea acestui Site, sunteti de acord, in mod ferm si fara echivoc, cu urmatoarele conditii de utilizare:

1)      Accesul si utilizarea acestui Site sunt supuse urmatorilor termeni si conditii de utilizare, precum si tuturor legilor si regulamentelor aplicabile. Accesand si utilizand Site-ul, acceptati, fara limitari sau calificari, aceste conditii si luati la cunostinta ca orice alte acorduri intre Dumneavoastra si Cabinetul de Avocat "Olac Diana-Iulia" sunt inlocuite prin prevederile prezentelor Conditii de Utilizare.

2)      Daca nu sunteti de acord sau nu acceptati, fara limitari sau calificari, Termenii si Conditiile de Utilizare ale acestui Site, va rugam sa parasiti acest Site.

 

2.       Proprietatea Continutului

Site-ul si tot ceea ce cuprinde acesta, incluzind fara limitare toate textele si imaginile, “Continutul”, reprezinta proprietatea Cabinetului de Avocat "Olac Diana-Iulia" cu toate drepturile rezervate, cu exceptia cazului in care nu este altfel specificat.

 

3.       Utilizarea Site-ului

Cabinetul de Avocat "Olac Diana-Iulia" acorda  permisiunea de a utiliza Site-ul in mod absolut conditionat, exclusiv in urmatoarele conditii:

a)       puteti descarca Continutul, insa doar pentru folosul personal si ne-comercial si cu conditia de a va conforma cu informatiile referitoare la dreptul de autor (copyright) si alte drepturi de proprietate intelectuala cuprinse in Continut;

b)       Nu aveti permisiunea sa distribuiti, sa modificati, sa copiati (cu exceptia celor mai sus mentionate), sa transmiteti, sa expuneti, sa refolositi, sa reproduceti, sa publicati, sa autorizati, sa acordati o licenta de folosire, sa creati lucrari derivate din, sau sa transferati, sa arhivati, sa vindeti sau sa folositi Continutul in alt mod, fara acordul in scris al Cabinetului de Avocat "Olac Diana-Iulia";

c)       Este interzis sa folositi Site-ul pentru a afisa sau transmite orice fel de material ce are caracter amenintator, fals, inselator, abuziv, de hartuire, licentios, calomniator, vulgar, obscen, scandalos, instigator, pornografic sau profanator, sau orice alt fel de material care poate constitui sau incuraja un comportament ce va putea da nastere unei infractiuni, sau ar putea conduce la raspundere civila, sau ar incalca in alt mod legea. Cabinetul de Avocat "Olac Diana-Iulia" va coopera cu oricare dintre autoritatile desemnate sa aplice legea si se va conforma cu orice sentinta judecatoreasca prin care se cere sau se ordona Cabinetului de Avocat "Olac Diana-Iulia" sa dezvaluie identitatea oricarei persoane care ar afisa sau transmite orice fel de informatie sau material de acest fel pe sau prin intermediul Site-ului;

d)       Este interzis sa utilizati Site-ul in scop de publicitate sau pentru orice fel de cerere/oferta cu caracter comercial.

4.       Lipsa garantiilor

INTREG CONTINUTUL ACESTUI SITE POATE FI MODIFICAT SI VA ESTE OFERIT "CA ATARE" FARA A SE OFERI NICIO GARANTIE DE NICI UN FEL, FIE ACEASTA EXPRESA SAU IMPLICITA.

 

5.       Exonerarea de Raspundere

1)      UTILIZAREA ACESTUI SITE ESTE IN TOTALITATE PE PROPRIA DUMNEAVOASTRA RASPUNDERE. CABINETUL DE AVOCAT "OLAC DIANA-IULIA" SI SOCIETATILE SALE AFILIATE, FUNCTIONARII, DIRECTORII, AGENTII SAU ORICE ALTA PARTE IMPLICATA IN CONCEPEREA, PRODUCEREA SAU OFERIREA SITE-ULUI NU SUNT RASPUNZATOARE PENTRU DAUNE DIRECTE SAU INDIRECTE, DE ORICE NATURA, CE AR REZULTA DIN SAU IN LEGATURA CU UTILIZAREA ACESTUI SITE SAU A CONTINUTULUI SAU.

2)      CABINETUL DE AVOCAT "OLAC DIANA-IULIA" NU ISI ASUMA NICI O RESPONSABILITATE SI NU VA FI RASPUNZATOR PENTRU NICI O DAUNA SAU VIRUSI CARE AR PUTEA SA VA INFECTEZE COMPUTERUL SAU ALTE BUNURI IN URMA ACCESARII SAU UTILIZARII ACESTUI SITE, SAU DESCARCARII ORICARUI MATERIAL, INFORMATII, TEXT, IMAGINI VIDEO SAU AUDIO DE PE ACEST SITE.

3)      CABINETUL DE AVOCAT "OLAC DIANA-IULIA" SI SOCIETATILE SALE AFILIATE, FUNCTIONARII, DIRECTORII, AGENTII SAU ORICE ALTA PARTE IMPLICATA IN CONCEPEREA, PRODUCEREA SAU OFERIREA SITE-ULUI NU SUNT RASPUNZATOARE DACA UTILIZATORII SITE-ULUI, DIN UTILIZAREA SAU IN LEGATURA CU ACESTA, ISI ATRAG SAU ISI POT ATRAGE IN VREUN FEL RASPUNDEREA PENALA, CIVILA SAU CONTRAVENTIONALA.

 

6.       Adaugarea de comentarii pe Site

 

1)      Site-ul ofera posibilitate de postare de comentarii pentru fiecare din articolele, stirile, editorialele s.a.m.d. care alcatuiesc Continutul Site-ului.

 

2)      Postarea de comentarii este disponibila oricarui utilizator al Site-ului, este benevola si nu implica niciun un fel de obligatii financiare sau de alta natura din partea Cabinetului de Avocat “Olac Diana-Iulia” sau din partea utilizatorului.

 

3)      Postarea de comentari se poate realiza doar in urmatoarele conditii:

a)      Utilizatorul trebuie sa transmita numele sau si adresa corecta de e-mail;

b)      Continutul comentariului trebuie sa respecte, in totalitate si fara exceptii, prezentele Termene si Conditii de Utilizare, in special pe cele prevazute la pct. 3 lit. c) si d), pct. 4, pct. 5 si pct. 7.

 

4)      Toate comentariile vor fi aprobate de catre Cabinetul de Avocat “Olac Diana-Iulia” inainte de postarea pe Site, fara a exista o limita de timp in acest sens. Cabinetul de Avocat “Olac Diana-Iulia” isi rezerva dreptul de a respinge comentariile al caror continut il considera a incalca prezentele Termene si Conditii de Utilizare, fara a avea obligatia de a oferi explicatii sau lamuriri.

 

5)      Utilizatorii al caror comentariu a fost aprobat si afisat pe Site, pot solicita, in orice moment si fara implicatii financiare sau de alta natura din partea Cabinetului de Avocat “Olac Diana-Iulia” sau din partea utilizatorului, eliminarea propriilor comentari. Comentariile pentru care a fost solicitata aceasta, vor fi eliminate de pe Site, fara a exista o limita de timp in acest sens.

 

7.       Abonarea la Newsletter

 

1)      Site-ul ofera posibilitatea abonarii la un newsletter periodic.

 

2)      Abonarea la newsletter este disponibila oricarui utilizator al Site-ului, este benevola si nu implica niciun un fel de obligatii financiare sau de alta natura din partea Cabinetului de Avocat “Olac Diana-Iulia” sau din partea utilizatorului.

 

3)      Abonarea la newsletter se poate realiza doar daca utilizatorul transmite numele sau si adresa corecta de e-mail.

 

4)      Cabinetul de Avocat “Olac Diana-Iulia” isi rezerva dreptul de a respinge solicitarea de abonare, precum si de a elimina, in orice moment, abonamentul oricarui utilizator, fara a avea obligatia de a oferi explicatii sau lamuriri.

 

5)      Continutul oricarui newsletter-ului, precum si al oricarui alt mesaj electronic  transmis de catre Cabinetul de Avocat “Olac Diana-Iulia” se supune, in totalitate si fara exceptii, prezentelor Termene si Conditii de Utilizare.

 

6)      Utilizatorii au posibilitatea sa se dezaboneze, in orice moment, de la newsletter-ul periodic prin intermediul unui link continut de fiecare newsletter. Dezabonarea de la newsletter este benevola si nu implica niciun un fel de obligatii financiare sau de alta natura din partea Cabinetului de Avocat “Olac Diana-Iulia” sau din partea utilizatorului.

 

 

8.       Link-uri pe site-urile unei terte parti

1)      Site-ul poate contine link-uri catre alte site-uri. Astfel de link-uri va sunt furnizate pentru a le folosi numai daca veti dori aceasta. Cabinetul de Avocat "Olac Diana-Iulia" nu controleaza, si nu este raspunzatoare pentru continutul si conditiile de confidentialitate sau securitate si de functionalitatea acestor site-uri. Fara a se limita la cele mai sus mentionate, Cabinetul de Avocat "Olac Diana-Iulia" isi declina in mod special orice raspundere daca aceste site-uri:

a)       Incalca drepturile de proprietate intelectuala ale unei terte parti;

b)       Sunt inexacte, incomplete sau contin informatii inselatoare;

c)       Nu au caracter comercial sau nu raspund indeplinirii unui anumit scop;

d)       Nu ofera o securitate adecvata;

e)       Contin virusi sau alte elemente cu caracter distructiv;

f)        Sunt licentioase sau calomnioase;

g)       Continutul sau intelesul deductibil al acestuia poate conduce la raspundere penala, civila sau contraventionala, dupa caz.

2)      De asemenea, Cabinetul de Avocat "Olac Diana-Iulia" nu autorizeaza continutul sau orice alte produse si servicii prevazute pe astfel de site-uri. Daca intrati printr-un link pe astfel de site-uri sau pe acest site, va asumati personal riscul, fara a exista in acest sens permisiunea Cabinetului de Avocat "Olac Diana-Iulia".

3)      Site-ul www.divorteaza-ma.ro, accesibil prin link direct de pe toate paginile prezentului Site, se supune, in totalitate si fara exceptii, prezentelor Termene si Conditii de Utilizare.

 

9.       Revizuiri ale acestor Conditii de Utilizare

1)      Cabinetul de Avocat "Olac Diana-Iulia" poate, in orice moment si fara notificare prealabila, sa revizuiasca aceste Conditii de Utilizare prin actualizarea acestora. Sunteti obligat sa respectati oricare si toate astfel de revizuiri si de aceea va trebui sa vizitati aceasta pagina a site-ului nostru in mod periodic pentru a lua la cunostinta Conditiile de Utilizare actualizate.

2)      UTILIZATI ACEST SITE PE PROPRIA RESPONSABILITATE. NICI CABINETUL DE AVOCAT "OLAC DIANA-IULIA", NICI SUCURSALELE, AFILIATII, DIRECTORII SAU MANAGERII, NICI AGENTII SAI SAU TERTII IMPLICATI IN CREAREA, PRODUCEREA SAU LIVRAREA SITE-ULUI NU SUNT RESPONSABILI PENTRU DAUNELE DIRECTE, INDIRECTE, PUNITIVE, INCIDENTALE, SPECIALE, LOGICE SAU ALTE DAUNE LEGATE DE UTILIZAREA ACESTUI SITE SAU A CONTINUTULUI, INDIFERENT DACA SE REALIZEAZA PE BAZA UNUI CONTRACT, RESPONSABILITATE STRICTA SAU ALTA MODALITATE, CHIAR CU AVERTIZAREA PRIVIND POSIBILITATEA UNOR ASTFEL DE DAUNE.

 

10.   Clauze de raspundere

 

UTILIZAREA SITE-ULUI CU INCALCAREA ORI NERESPECTAREA IN TOT SAU IN PARTE A PREZENTELOR CONDITII DE UTILIZARE ATRAGE RASPUNDEREA UTILIZATORULUI. CABINETUL DE AVOCAT “OLAC DIANA-IULIA” ARE DREPTUL LA SESIZAREA ATRAGERII RASPUNDERII PENALE, CIVILE SAU CONTRAVENTIONALE IN SARCINA UTILIZATORULUI, PRECUM SI DREPTUL LA DESPAGUBIRI SI LA REPARAREA PAGUBELOR PRODUSE.

 

11.   Legislatie aplicabila si Jurisdictie

Aceste Conditii de Utilizare si utilizarea acestui site sunt guvernate de legile din Romania. Instantele competente din Romania vor avea jurisdictie exclusiva asupra oricaror si tuturor disputelor ce vor aparea din sau se vor referi la sau vor fi in legatura cu prevederile Conditiilor de Utilizare si/sau Continutul site-ului sau in cazul disputelor in care aceste Conditii de Utilizare si/sau acest site vor fi considerate fapte relevante pentru astfel de dispute.

01 Octombrie 2009


creare site